VIPA

Viihde- ja kulttuuribusiness-koulutus VIPA

HUOM! Yrityksen toiminta on keskeytetty toistaiseksi !

Viihde- ja kulttuuribusiness-koulutus VIPA

Taloudellisista syistä johtuen VIPA-koulutukset ovat toistaiseksi katkolla.

Mikä on VIPA?

Viihde- , musiikki- ja kulttuuripalveluiden koko elinkeinoketjun tarpeen ja kysynnän tyydyttämiseksi useat oppilaitokset ovat järjestäneet erillisiä lisäkoulutusmuotoisia kursseja eri paikkakunnille Suomessa.

Viihdeteollisuudella on akuutti tarve saada puuttuvia avainhenkilöitä alan johtaviksi ja avustaviksi ammattilaisiksi sekä palvelemaan musiikkialan eri pien- ja muita yrittäjiä täyspäiväisinä työntekijöinä, lomittajina, kesäapulaisina, ruuhkatyöntekijöinä ja projektitöihin. Alan ensimmäinen kurssi käynnistyi Espoon palvelualojen oppilaitoksessa Espoossa maaliskuussa 1999 (VIPA99). Syyskuussa 2014 käynnistyi jo viidestoista perättäinen VIPA-kurssi.

Alan eri oppilaitoksien järjestämien koulutuksien yhteisenä tavoitteena on kouluttaa ja työllistää viihdeteollisuuden palveluihin sekä ammattitaitoisia esiintyviä taiteilijoita että avainhenkilöstöä yrittäjiksi sekä yrityksien palvelukseen esim. promootio, markkinointi, manageri, myyntipäällikkö, tuotantoapulainen jne.

Järjestettyjen koulutuksien kokemuksella voidaan todeta, että alan arvostus nousee ja alalle hakeutuu vakavasti työtehtäviinsä suhtautuvia henkilöitä. Näin taataan viihde-ja kulttuurielinkeinon piirissä toimiville taloudellisesti ja henkisesti turvattu tulevaisuus.

Lisätietoja saa myös seuraavalta henkilöltä:

Suomalaisen Musiikin Osuuskunta SMOK
Merja Partanen 0400 600 595 (SMOKin koulutusvastaava ja VIPA-kurssin vastaava kouluttaja)
e-mail: merja.partanen(at)bmp.inet.fi

Kurssille haetaan TE-keskuksen kautta
Lisää infoa VIPA kurssin sisällöstä ja vastauksia kysymyksiin löytyy F A Q: (Kysymykset ja vastaukset) sivuilta

Suomalaisen Musiikin Osuuskunta SMOK, PL 310, 00151 Helsinki, Finland +358 (0) 400 447 377, Y-tunnus: 1445405-4
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!